Lepotne resnice, ki jih mora poznati vsaka zrela ženska

Ta članek je namenjen vsaki zreli ženski, ki ve, da lepota prihaja od znotraj, a želi tudi izgledati čim lepše. Na novo smo definirali nego kože. Besedni zvezi »proti staranju« in »mlajša« sta izginili iz marketinga lepotnih sredstev. Ne nasedamo več novim znamkam in produktom. Namesto tega si prizadevamo, da smo videti zdravi. Zapomnite si te nasvete in jih začnite čimprej uporabljati!

Uporabljajte sočno kremo vsak dan

Če bi poznala le eno pravilo o lepoti, bi sebi pri petnajstih letih povedala, da moram vsak dan nositi spodobno kremo za sončenje. Kože nič ne poškoduje bolj kot izpostavljenost soncu. To je glavni vzrok za pigmentacijske madeže, gube in kožnega raka. Tri stvari, ki si jih morate zapomniti, ko ste našli pravo zaščito pred soncem:

  • Nosite jo, če dežuje ali sije sonce. UV-žarki prodrejo skozi oblake in pomembno je, da vsak dan nanesete zaščito pred soncem.
  • Nanesite večkrat tekom dneva.
  • Namažite jo nekaj na svoje roke.

Uporabljajte ustrezne produkte za čiščenje kože in vlažilna sredstva

Zelo pomembno je, da izberete čistila, vlažilce in druge produkte za rutinsko nege kože, oblikovane specifično za vaš tip kože. Če imate mastno kožo, ste lahko srečni. Morda ste opazili tudi, da s starostjo koža postaja bolj suha. Ko se staramo, se proizvodnja olja in regeneracija celic upočasnita, zlasti po menopavzi. Sredstvo za čiščenje ne sme povzročiti, da je koža, mastna, lepljiva ali suha. Tu pogosto naredimo napako in to vpliva na učinkovitost vseh vaših izdelkov za nego kože, pa tudi ličil. Izberite čistilo zaradi katerega bo vaša koža mehka, prožna in čista. Nežna čistila so boljša za enostavna čiščenja in za tiste, ki skoraj ne ličijo, ali pa imajo občutljivo kožo.

LED Svetlobna Naprava in Serum Proti Gubam
Najhitrejši način za odpravo gubic
Oglejte si izdelek
LED Svetlobna Naprava in Serum Proti Gubam

Kaj storiti, če je vaša koža suha

Da ohranite suho kožo v najboljšem možnem stanju, je pomembno, da jo čistite z ustreznimi izdelki, ki koži ne bodo preprečile vlage. Prav tako morate izvajati piling. Najpomembneje pa je, da boste morali ves dan vlažiti kožo.

Nekaj nasvetov, da se vam obraz ne izsuši:

  1. Ne uporabljajte tople vode. To samo odstrani olja iz kože.
  2. Uporabite nežno čistilo, oblikovano za suho kožo.
  3. Goste vlažilne kreme in olja bodo koži pomagale vpiti vlago. Vedno nanesite pod ličila, ponoči in zjutraj.
  4. Razmislite o nakupu izdelka, ki vsebuje hialuronsko kislino, ki je trenutno vroč trend na področju nege kože. Hialuronska kislina, ki učinkovito navlaži kožo ter ji daje volumen, kar pomaga pri čudovitem, mlajšem videzu kože. Najboljši je serum proti staranju, ki pomaga koži, da absorbira in zadrži vlago. Učinkovito napne kožo. Za suho kožo poskusite z aktivno vlažilno kremo za obraz, da kožo globoko navlažite in povečate njen volumen.
  5. Izvajajte pilinge tedensko. Če imate suho kožo, imate verjetno tudi luskasto kožo, zato bi morali imeti nežen piling enkrat ali dvakrat na teden.

Ali serumi za pod očmi delujejo?

Prvi znaki staranja se običajno pojavijo okoli oči. Koža okoli oči je zelo tanka in se bo s staranjem le še tanjšala. Dober serum za pod očmi je Serum proti staranju. Ta serum za pod očmi lahko uporabite tudi kot kremo za obraz, torej gre za dva v enem!

Ali je to vse?

To je vse, kar želimo dejansko vedeti. Gub, suhe kože, razbarvanja in toge kože niste dobili čez noč, zato dajte svojim izdelkom za kožo priložnost, da delujejo. Pričakujte da bodo spremembe vidne šele po tednih uporabe. Edina takojšnja razlika bo v tem, kako enostavno se izdelek vpije ali kako ga je občutiti na obrazu. Prehitro prenehanje (razen če seveda pride do znakov draženja ali izbruhov kože) je tisto, na kar računajo pri marketingu lepotnih izdelkov. Preberite priložen opis in seznam sestavin. Prepričajte se, da bo to kar boste kupili, delovalo tudi pri vas!

Pri podjetju Swiss Power uporabljamo samo najboljše sestavine, saj želimo, da so rezultati vidni.

EKSKLUZIVNE PONUDBE ZA NAŠE ČLANE

Prijavite se na naše novičke in prejmite popust za prvo naročilo, ter druge ekskluzivne ponudbe in novice kar neposredno v vaš e-poštni nabiralnik!