Biti večno mlad je tiha, ali pa morda malo manj tiha želja čisto vsakega izmed nas.

Po podatkih statističnega urada Statista samo v Združenih državah Amerike kar 65 % prebivalstva uporablja takšne ali drugačne produkte, namenjene pomlajevanju kože.

Na leto pa za pomlajevanje porabijo na tisoče evrov!

Modni trendi, ki nam jih postavlja Hollywood, od nas zahtevajo, da izgledamo iz leta v leto mlajše. Praktično vsak dan nas obkrožajo slike in videi žensk in moških, ki pri svojih štiridesetih ali petdesetih izgledajo mladostno in polni energije.

Njihova koža pa je gladka, brez gubic ali kakršnih koli sledi staranja.

Seveda je to mogoče le, če imate na bančnem računu šestmestno številko, tako da injekcije botoksa postanejo vsakdanje opravilo.

Vendar pa si večina tega enostavno ne more privoščiti.

Situacija v Sloveniji ni nič drugačna.

Po naši raziskavi smo ugotovili, da boste za odpravo gubic odšteli v povprečju med 50 € in 130 € na posameznem delu obraza ali vsaj 230 € za celotni obraz.

In to ni enkraten strošek!

Učinek botoksa sčasoma popusti, zato je treba proces ponoviti.

Da ne omenjamo tega, da je tak poseg zelo invaziven in za marsikoga zagotovo neprijeten. V manjših primerih pa se lahko tudi zgodi, da zaradi slabe aplikacije ali prevelike mere botoksa po posegu izgledate nenaravno in v redkih primerih celo popačeno.

Dovolj!

Nam se zdijo te zahteve enostavno previsoke. Navsezadnje si vsakdo zasluži, da se počuti mladostno in dobro v svoji koži,zato smo razvili poseben, 100-% naraven produkt, za kvalitetno nego in pomlajevanje kože, ki se po učinkovitosti zlahka primerja z injekcijami botoksa, a je varen in naraven.

Cena pa je primerljiva s ceno kave, ki jo čez mesec spijete v lokalu.

“Ta izdelek je kot steklenička “magije”. Po enem tednu uporabe so se mi gubice na čelu zmanjšale, celo moje smejalne gubice so manjše. Zelo sem zadovoljna z rezultati.” Majda

Pri proizvodnji naših produktov uporabljamo posebno Švicarsko pepitno metodo, kije bila do sedaj pri nas praktično nedostopna.

Naš najbolje prodajani serum Swiss Power, vsebuje naravno mešanico sestavin, kot so hialuronska kislina, koencim Q10, kolagen, elastin, olje grozdnih pešk in še mnogo drugih.

Te naravne sestavine prodrejo v globoke plasti kože ter tako od znotraj napolnijo kožo z biotskim delovanjem v medceličnih membranah, kar naredi kožo bolj napeto, zmanjša gubice in posledično je koža videti bistveno mlajša.

Do sedaj pa jih je bilo nemogoče najti v eni sami kremi.

“Sem potem takoj popravila oceno, pa ne vem če ste popravek dobili. Moja prava ocena je 10. Sem že drugič na tej kremici in me je hčera vprašala, če sem bila na kozmetičnem posegu. Torej pri mojih 64 letih odlično deluje.” – Nada

Zaradi ogromnega zanimanja se naše zaloge seruma izjemno hitro praznijo.

Tudi sami nismo mogli verjeti, ampak Slovenke in Slovenci jih kupujejo na zalogo.

Kje naročiti serum Swiss Power?

Serum Swiss Power lahko naročite na uradni spletni trgovini Swiss Power Slovenija po najnižji ceni. Pripravili smo posebne ugodnosti ob nakupu več kosov hkrati!

Kliknite tukaj za naročilo po posebni akcijski ceni