Iščete najboljše nasvete za ličenje ki vam bodo pomagali, da boste videti mlajši? Si želite odpreti pot v svet ličenja in ne veste, kje začeti? Dovolite, da vam pomagamo. Spodaj smo pripravili pet naših najboljših nasvetov za nanos ličil, ki vam bodo pomagali prikriti videz staranja. To vam bo tudi pomagalo, da boste videti bolj mladostni!

Ali delate te napake? (Če je odgovor pritrdilen, imamo nekaj predlogov)

1. Odločite se za svetlejšo podlago

Če se počutite še posebej negotovo, je razumljivo, da boste morda želeli pokriti svoj obraz z možnostjo močnejše podlage. Vendar se morate boriti proti temu nagonu. Namesto tega izberite svetlo podlago za pokritje ali celo BB ali CC kremo, ki bo preprosto delovala tako, da bo izenačila ton vaše kože. Če pa želite doseči bolj mladosten učinek, se odločite za 'posvetlitveno' ali 'bleščečo' podlago, ki vam bo pomagala sijati od znotraj.

2. Gre za prikrivanje ustreznih mest in ne večine mest

Ena izmed najtežjih lekcij pri ličenju je, kje so prava mesta za prikrivanje. Ne samo, da ima korektor moč, da zakrije dele obraza, s katerimi imate težave, ampak lahko tudi pomaga dvigniti in poživiti določene predele, če ga uporabljate pravilno. Večina žensk bo na primer ugotovila, da je področje pod očesom eno najbolj negotovih in nepriljubljenih območij na njihovem obrazu. 

To je lahko zaradi temnih podočnjakov ali gub. Vaš naravni instinkt vam bo povedal, da območje pokrijete kolikor je mogoče, da skrijete te "nepopolnosti". Namesto tega, če prikrijete vrhove ličnic in ne področja neposredno pod očesom, bo korektor deloval tako, da bo spremenil, kako se svetloba odbija od vašega obraza. To bo skrilo vse temne podočnjake in pomagalo dvigniti vašo strukturo obraza.

3. Vedno poudarite obrvi

Če opažate, da vaše obrvi s staranjem postajajo svetlejše, ali pa morda s staranjem postajajo vse redkejše, potem ne pozabite, da imate na voljo širok spekter pripomočkov za vzdrževanje in poudarjanje obrvi. Ko na obrvi nanašate ličila, morate upoštevati dva individualna vidika. 

Prvi je, da pravilno poudarite obrv, saj lahko to zagotovi dodatno oblikovanje obraza in lahko celo pomaga ustvariti videz dodatnega dviga. Poleg tega morate razmisliti, kako polne želite da obrvi izgledajo. Običajno lahko polnejše obrvi posameznika naredijo bolj mladostnega, vendar je to odvisno tudi od tega, s čem se vi počutite najbolj udobno.

4. Črtalo za ustnice je vaš novi najboljši prijatelj

Osredotočite se na svojo strukturo obraza bolj kot na kakršno koli kožno 'nepopolnost', ki mislite da jo imate, saj je povsem naravno, da naša linija ustnic med staranjem zbledi. Hvala bogu, imamo rešitev tudi za to; črtalo za ustnice. Uporaba črtala za ustnice in celo izbira takšnega, ki je podobna vaši naravni barvi ustnic za dneve brez ličil, bo naredila ogromno razliko in pripomogla k nadaljnjemu poudarjanju vaših obraznih lastnosti.

5. Priprava je vse

Preden nanesete kakšno ličilo, je ključno, da najprej pripravite svojo kožo. Večina meni, da je to prvi ključni korak, ki ga nikoli ne smete preskočiti, ko si, kot starejša ženska, nanašate ličila. Z dodajanjem primerja v svojo rutino ličenja boste ustvarili popolno platno, na katerega boste lahko nanesli ličila. Primer sam po sebi velja za enega glavnih pripomočkov uporabnikov ličil, ko gre za glajenje in pokrivanje drobnih linij in gub. Če je vaš cilj zmanjšati gube in linije, potem je najboljša možnost, da se odločite za primer na osnovi olja, seruma ali hidracije.

6. Pozabljanje na vlaženje pred nanašanjem ličil

krema swiss power

Preden nanesete kozmetiko na kožo, vedno navlažite obraz. 

Uporaba popolnoma naravnega vlažilca, kot je SWISS+POWER aktivna čvrstilna krema za obraz, daje vaši koži zdrav sijaj. Ustvarja tudi zaščitno plast med kožo, ličili, kremo za sončenje ali drugimi kemikalijami, ki jih boste morebiti nanesli na obraz. 

Seveda bi morala biti koristna in dosledna rutina nege kože prva sprememba, ki jo kdorkoli naredi, ko upa, da bo z leti izgledal mlajši. 

SWISS+POWER ima linijo izdelkov za nego kože med staranjem, ki bodo poudarili vašo naravno lepoto v vsaki starosti. 

Kliknite tukaj in si oglejte vse izdelke v akciji