O nas

SWISS+POWER je podjetje za nutrikozmetiko, ki s pomočjo preverjenih sestavin in znanja razvija inovativne celovite rešitve za različne težave s kožo in zdravjem.

Svojo pot smo začeli leta 2015, ko smo prvič razvili serum proti staranju z učinkom botoksa, vendar v celoti izdelan iz naravnih sestavin, ki je takoj požel uspeh na trgu.

Telo in koža sta zapletena sistema organov, tkiv in celic, zato potrebujeta veliko hranilnih snovi in nege, da ohranita zdrav in mladosten videz, sama nega kože pa ne zadostuje. V podjetju SWISS+POWER se zavedamo, da lepota prihaja od znotraj, zato razvijamo in izdelujemo celovite sisteme izdelkov za REALNE REZULTATE. Naš slogan je dobro znan in je jedro vsega, kar počnemo: nobenih čudežev - samo znanost.

Število sestavin v naših izdelkih je minimalno, poskrbimo, da so čisti in brez krutosti, in kar je najpomembneje, da je njihova učinkovitost klinično dokazana! Naša embalaža je čista in preprosta, vendar izstopa, enako kot naši izdelki. Videnje pozitivnega vpliva, ki ga imamo na življenja ljudi, nas še naprej vsak dan navdihuje.

Od takrat smo razvili različne nove izdelke in pakete za težave s kožo, kot so gube, podočnjaki in akne, ki združujejo visokotehnološko svetlobno terapijo LED v kombinaciji z izdelki za nego kože in dodatki - Za popolno preobrazbo.

Več o naših izdelkih si preberite tukaj →

Pridružite se klubu ugodnosti

Vabimo vas, da se pridružite klubu ugodnosti in prejmite naše najboljše popuste, nasvete za nego kože ter dostop do novih izdelkov pred ostalimi.